Reklam för den goda saken skulle !

6488_150049850929_150048485929_3890732_8314693_nDet finns redan flera fantastiska artister bokade till Systerfestivalen!

Skynda er att anmäla ert intresse om ni vill spela på Systerfestivalen! (systerfestivalen@nillanielsen.com ) Vi har redan flera
fantastiska kvinnliga akter (info kommer snart) bokade för att spela på Systerfestivalen mot trafficking!

Berätta för vänner och bekanta och boka in den 7 november i kalendern för en härlig festivaldag där eventuella intäkter går till Maiti Nepals arbete mot trafficking. DU KAN HA KUL OCH GÖRA SKILLNAD! Alla varmt välkomna! 

Systerfestivalen är en  härlig minifestival med en blandning där du kan välja bland att gå på intressanta föreläsningar, lyssna på GRYMT bra livemusik av främst kvinnliga akter, kolla på fotoutställning, käka god festivalmat, kolla på film, mingla med spännande mysiga människor, KOM TILL RUM ETT PÅ DUNKERS KULTURHUS lördagen den 7 november. kl.12-19 fullt program kommer snart! Gratis inträde! Glöm inte Fototävlingen! Öppen för både tjejer och killar!
VARMT VÄLKOMNA!!!

Det här inlägget postades i Musik, Nilla Nielsen, systerfestivalen och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s